Home » Rreth Shkodres » Insitucionet

Insitucionet

Institucionet kryesore të qytetit

Institucione shtetërore buxhetore
Institucione qëndrore Drejtësia Rendit
Prefektura Gjykata e Shkalles se Pare Prokuroria Ushtarake.
Këshilli i Qarkut Gjykata e Apelit Komisariati i Policisë.
Bashkia Prokuroria e Rrethit SH.I.SH.
Prokuroria e Apelit Policia e Ndërtimit.

Drejtoritë në varësi të Qeverisë Qëndrore
Drejtoria Arsimore Drejtoria e Punës dhe Përkrahjes Sociale.
Drejtoria e Shërbimit Shëdetësor Parësor Drejtoria Rajonale e Shërbimit të Transportit Rrugor.
Drejtoria e Spitalore Drejtoria e Shërbimit Pyjor.
Drejtoria e Bujqësisë dhe Ushqimit Drejtoria Doganore.

Degë të Qeverisë Qëndrore
Dega e Buxhetit Dega Ushtarake.
Dega e Thesarit Dega Agjencisë Kombëtare e Privatizimit.
Dega e Tatim Taksave Dega e Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Mjedisit.
Dega e Kontrollit të Shtetit Zyra e Rregjistrimit të Pasurive të Patundshme.
Dega e Statistikës Dega Rajonale e Punësimit.

Institucione Shtetërore Jo-Buxhetore
Filiali Albaposta Kryqi i Kuq Lokal.
Filiali Albtelekom Drejtoria e Ujrave.
Dega e Sigurimeve Shoqërore Drejtoria Rajonale e Hekurudhave.
Dega e Sigurimeve Shëndetësore Dega e Karburantit.
I N S I G Enti i Banesave.
Banka Kombëtare Tregtare Dega e Sherbimit të Transportit.
Banka Raiffeisen.
Filiali i Bankës Shqiptare.
Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë.
Radio Shkodra.
Inkubatori i Biznesit.
Dega e Kontrollit të Mjeteve Matëse.

Institucionet Financiare
Në qytetin e Shkodrës ushtron aktivitetin e sajë Banka e Kursimeve, bankë shteterore që nëpërmjet degëve të saja mbulon të gjithe vendin. Gjithashtu operojnë dhe katër banka private me qendër në Tiranë. Këto punojnë si banka universale duke ofruar shërbime të ndryshme si: ruajtje depozitash, dhënie huaje, transaksione pagesash ndërkombëtare, shërbime për llogari rrjedhëse, veprime me çeqe etj.

Disa nga degët e bankave qe operojnë në Shkodër
Banka Kombëtare Tregtare
Adresa: Rruga “ Vasil Shanto “
Tel: (022) 40 105, 44 448, 45 049.
Fax: (022) 43 056

Banka e kursimeve
Adresa: Rruga “ 13 Dhjetori “
Tel: (022) 43 764
Tel & Fax: (022) 43 171 , 43 309

Banka Arabe Shqiptare Islamike
Adresa: Rruga “ Çlirimi “
Tel: (022) 47 436
Tel & Fax: (022) 48 487

http://www.shkoderzemer.com

> ShkoderZemer.com Facebook <


Komento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: